Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugofjärde juli (alltså dödar jag)

Dödar mina närmaste 

med mina ord 

från allra första början; 

 

jag tänker, alltså dödar jag 

allt som lever.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2016-07-24 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP