Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
= utan tvivel


HAUD DUBIE - haiku

Osjälvisk kärlek

bortom allt rimligt tvivel

evigt levande




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-08-06 17:30



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Evig sanning - vacker haiku!
2016-08-23

  Magdalena Eriksson VIP
kraftfull röst sjunger Haiku
2016-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Kloka, fina du!
2016-08-07

  Fem hjärtan VIP
Äkta innerlig kärlek!
2016-08-06

    ej medlem längre
Ja, den kärleken vill man inte vara utan. Fint uttryckt i din haiku.
2016-08-06

    ej medlem längre
Kärleken med stort K.
2016-08-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
att leva i amour
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP