Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vann.

När tanken har landat
har hittat sin plats.
När hjärtats pulserande
översatts.
När känslan är rätt
och lugnet fått ro.
Är äktheten ärlig
med innerlig tro.

Då vet du att känslan
att tanken är sann.
Ditt hjärta har svarat
och kärleken vann.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-25 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis