Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kostsam

 

Ensamheten kostar mycket än man tror
Tystnaden kostar ännu mer

Ett sörjt hjärta skär i själen mer än man tror
Lidandet skär ännu mer

Vemod!
Vemod!

Står jag framför fönstret och gråter!
Mitt liv är förstörd!

Tack Du människan!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2016-07-25 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP