Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugofemte juli (är jag...här?)

Borta men ändå hemma 

i vårt hus på öarna, 

samma regn här som där. 

 

(Men är jag verkligen här?)

 

Vill inte längta bort, 

vill inte sakna. 

Här på ön i regnet.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2016-07-25 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP