Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gränsen till tryggheten…

 

Jag hade glömt att stänga av dörren till mitt hjärta
Till kärleken

Dörren blåste gift in
Dörren släppte gift in

Min frihet våldtogs
Min existens hotades

Kramp evig jag i min sorg och grät livet ut
Leendet slocknade på mitt ansikte för gott

Vad har jag gjort?
Jag lät dörren öppen och släppte in massmord mördarna

Vilken DUMHET!
Den dummaste jag gjort!

EU;S bröder de självmordbombarna får allt mer makt i EU
Och tar över existensen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2016-07-26 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP