Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Guds straff

 

Åldrandet!
Smyger in sig skata i människans själ och kropp
Och dödar dem ofrivilliga

Den som blir kvarlevande
Är minnen, tillbaka längtande till de ungdoms tiderna
Och en evig sorg

Åldrandet!
Är guds straff till hans ondaste skapelse
Människan!

Åldrandet är en förbannelse!
Som gud hade bestämt sig till hans ondo
Innan ondo blev till en människa




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2016-07-26 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP