Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~ vänder ryggen till, för jag måste få säga det jag tycker. ~


Låt mig vara idag

Låt mig vara idag
låt mig få vända ryggen till.
Jag orkar inte vara till behag,
jag föredrar att tiga still.

Mina åsikter orkar jag inte förklara,
mina tankar, mina ord, mina gärningar,
förstå att jag dig försöker bespara
från mina tokiga slumpens tärningar

Ty orden rasar bara ur mig ibland
och jag är trött på att säga
jaha, okej och förlåt
jag kan faktiskt tänka på egen hand,
jag måste få slippa förklara
ordens snubbliga vandringsstråt
- när de faller från min mun.

Låt mig vara mig själv idag
inte bara alla andra till behag.




Fri vers av Zeratul
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-05-09 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zeratul
Zeratul