Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägsjäl

Om vägen delas i två
vilken väg ska jag då gå
när jag inte har nåt ärende
eller resmål jag vill nå?

Ska jag ta den som är större
för att säkrast komma fram
eller ta den som är mindre
mot ett resmål utan namn?

Men om båda två är lika
och tycks gå åt samma håll
ska jag då på ödet lita
att det spelar ingen roll

vilken väg jag nu än väljer
för att fortsätta mitt liv -
kanske vägen själv förtäljer
vad mitt öde kommer bli?

Om jag bara lyckas tystna
för att lyssna till det svar
som finns djupt i varje vägsjäl
och som alla vägar har




Bunden vers (Rim) av Lennart Hallström
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-26 09:45



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den funderingen gillar jag, tackar för texten
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Hallström