Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- - -


Det hjälper inte

Det hjälper inte
fast du städar alla rum,
diskar alla tallrikar
och tvättar alla kläder

när du sårar mig med dina ord.




Fri vers av Zeratul
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-05-09 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zeratul
Zeratul