Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRAVSÄTTNING - haiku

I en öppen grav

faller människors önskan

om fred och frihet




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-30 18:32



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
bra och svart som bara den! men kanske graven är öppen som ett sår ..
2016-08-03

  Marita Ohlquist VIP
Stark och bra Haiku som förmedlar mångas bistra verklighet!
2016-08-01

  Valter Örn VIP
Ja det ser verkligen inte ljust ut. I det stora som i det lilla breder osäkerheten och rädslan för den andre ut sig.
2016-08-01

  Rise Little One
Skrämmande bild av världen vi lever i nuförtiden!
2016-07-31

    ej medlem längre
Smärtsamma ord om en värld full av osäkerhet och rädslor.
2016-07-31

  Marianne Räf
Vilken jättetragisk haiku!
ÄR det, verkligen, så illa?!
2016-07-30

    ej medlem längre
En mycket sorglig sanning. Bra haiku!
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP