Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAPPVÄNDARE - haiku

Makten vänder ord

fred, frihet, tro, hopp, kärlek

ger inte eko




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-02 16:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det känns som om det inte finns så mycket substans i dessa ord längre...trenden måste vända...viktig haiku...en bra påminnelse...
2016-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Socialdemokratin och Miljöpartiet är opportunister. Vindflöjlar.
Dessa s k "realpolitiska hänsyn" som man måste dribbla med så snart man kommer in i tricks-dagen.
"Realpolitiska hänsyn" är bara en eufemism för kompromisser. Och sådana sysslar inte Jesus med. Det är den tyngst vägande orsaken till att jag vägrar att engagera mig partipolitiskt och att rösta.

När det gäller tron - i alla fall den radikala kristna - så kommer alla regeringar i Sverige att vara negativa och fientliga till den. Det har vi sett under årens lopp.
2016-08-02

    ej medlem längre
Orden från makten känns utslitna och tomma.
2016-08-02

    ej medlem längre
Ja, det är sorgligt men så är det ju..
2016-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Precis, de orden försvinner i tomma intet!
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP