Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skamlandet Irak!

 

Jag lämnade skamlandet Irak
Och spred mig på flykt över hela världen
Sökte skydd, frid och fred

Vi existerade förre Kristus, Babylonien, assyrien 

Västvärlden (den värste skammen någonsin)
Såg på mig oönskat och tryckte tydligt sitt hot
Och aldrig gav mig den skydd jag behövde

Ett skamland!
En skamvärld!

En skammänniska!
En skamskapelse!

En skamdemokrati!
En skamreligion!

En terror och självmordbombare är EU/SVERIGE/västvärlden!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2016-07-27 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP