Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Går dina tankar fria eller?

 

Jag vill inte tvinga någon människa i hela existensen
Att tro på vad jag tro på
Att stå för jag står för

Valet är fritt!

Men samtidigt vill jag att andra ska förstå
Att det är vad jag tycker om och tro på
Att det är mina egna och ingen annans åsikter

Valet är fritt!

Men också önskar att ingen ställer sin krav på mig
Att evig kapitulera
Att sudda bort min existens

Valet är fritt!

Och inga mer hjärntvätt, TACK!
DU SVERIGE, EU!
DU Västvärlden!

Valet är fritt!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2016-07-27 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP