Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugosjunde juli (stanna!)

Genom skogen, halkar inte 

på hala stenar, solen 

kommer fram ute på 

klipporna, stanna! men 

det mulnar på nytt.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2016-07-27 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP