Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sommarviste

Är på mitt sommarviste
njuter i fulla drag av friden och tystnaden
förnimmer historiens vingslag
lager på lager av trådar
till det förflutna
en känsla av sammanhang
en tillhörighet
Jag är inte bara en sommargäst....




Fri vers av AA VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-27 22:52



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Låter som en spännande plats!
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP