Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack!



När jag trodde du var borta min vän

Trodde du var överkörd

Att du låg där i diket död



Då kom du hem igen

Med svansen hög

Som om tiden

Stått stilla



Husses tårar rinner

Glädje i hans hjärta


Du är hemma igen

SUDDEN

Min vän




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 379 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-28 03:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
När älskad katt försvinner
Med sina nio liv.
Bär människan nio lidanden
minst,över saknad kär vän.
Niofalt blir då glädjen
Vid återseendets möte!
Grattis till fortsatta vänskap.
:)



2016-08-18

  Bo Himmelsbåge
Känner igen den stora Kärleken Du känner för ett älskat husdjur, din katt!
Vi har själva två kära katter, som betyder mycket för oss!

Kärleken mellan husdjur o människa
är ren o oförfalskad; det finns ingen dold agenda eller beräknande biavsikter där, som i många mänskliga relationer,
vilket känns mycket befriande!

Grattis till att Din älskade Sudden
dök upp igen!
2016-08-01

  Alysse VIP
Stor sorg när vi måste
skiljas från
våra älskade små

Men oändlig lycka
då vi får behålla dem
en stund till här på jorden

Din dikt sjunger kärlek
villkorslös, varm
och beskyddande
men där finns också rädslan
för att något ska hända
allt så känslosamt
och bra beskrivet

Jag är så glad
för er bådas skull
att allt slutade bra
<3



2016-07-28

    ej medlem längre
Känns igen, det där lyckoruset när katten ptervönder. Bra förmedlat
2016-07-28

  agneta pichler
Underbar är kärleken till sitt husdjur
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt