Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånade detta foto från google


Dunk dunk . .

Nu rasar snart huvudet av ,
trots att jag inget choklad kroppen gav.

Känner som hela världen gungar,
orkar inte lyssna på grannens ungar!

Svart och åter svart ska det vara,
tills mitt huvud åter fylls med det "underbara" och klara.

Virar täcket omkring mig och blundar,
varför får jag alltid detta , jag bara undrar?

Har semester och gör inte många knop,
okej, älskar att ligga i denna sköna sol "grop".

Nu blir det en film och en kopp te med citron i,
Ska bara njuta och få tillbaka min kropp inuti!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-28 10:06



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Ta hand om dig - du är värdefull precis som ditt diktande.
2016-07-30

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, bara vila och ta det lugnt...det är skönt...
2016-07-30

    Dan Myrbeck
Huvudet är
huvudsaken.
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP