Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förutom lögnarna

 

Allt i existensen har sin slut
Utom lögnarna

Allting är mörkt eller ljus
Utom lögnarna

Allting i existensen har en kärna eller ett hjärta
Utom en människan

Alla skogar luktar friskt och liv
Utom människan

Den luktar hat och krig
Den smakar skit!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2016-07-28 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP