Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: CM Fäldt


Innan jag slutar andas





Jag vill tacka min Pappa

Vill tacka Gud


Tackar grönskan som omslutit min värld

Alla djur jag sett

Alla träd

Alla blommor


Molnen som skuggat mig

Solen som värmt


Smaken av vatten

Att jag fått äta mig mätt


Tackar även Djävulen

Som idogt försökt

Makta min själ


Sist men inte minst vill jag tacka mig själv

Som trots självhat och obegåvning

Klarade att finna någon slags mening

I mitt liv




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-28 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt