Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: CM Fäldt (Lisa heter hon som blickar)


Skönheten i ditt hjärta






Jag älskar dig min vän

Inte för din hudfärg

Inte för din arttillhörighet


Jag älskar dig för ditt varma hjärta

Älskar dig för att just du är du




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-28 13:29



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Fantastisk fin bild
till en kärleksfull text

2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt