Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etthundra procent

"Jag har överlevt 100% av allt som hänt mig."
en rad jag läste för en tid sen resonerar i mitt inre
jag har överlevt etthundra procent

hundra procent av sömnlösa ångestnätter,
hundra procent av destruktiva förhållanden,
hundra procent av kallt stål mot åretruntblek hud,
hundra procent av pengaångest.
Men också
hundra procent av jobblycka,
hundra procent av samhörighet,
hundra procent av kärlek.


Jag har överlevt.




Fri vers (Fri form) av Afterthought
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-25 23:01



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du är satan anamma väldigt begåvad
2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Afterthought
Afterthought