Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirring

Vår karta ritas om
det förutsägbara har blivit oförutsägbart
globaliseringen utmanar länders gränser
förvirringen tycks bidratill att människor klamrar sig fast
vid det kända




Fri vers av AA VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-29 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP