Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En minimikro människa

 

Världen är förstort för mig
Livet är ett besvikelse för mig

Jag är en minimikro människa

Vandrar ut på gatorna och tilltalar mig själv ensam
Sitter, skiter och duscha ensam

Jag är en minmikro dröm

Leker och gråter ensam
Skriver dikter och tecknar ensam

Jag är en minimikro jag

Insjuknas och tillfriskas ensam
Handlar och tvättar kläder ensam

Jag är en minmikro femtioåtta år man

Ett icke värdigt liv gav mig min skapare gud
En ickemänskligt skydd gav mig Sverige/ EU, västvärlden

Jag är en miniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimikro vad?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2016-07-29 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP