Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I en evig dröm

 

I en evig dröm
Kommer jag vila för gott

I en evig dröm
Kommer jag att slockna för gott

I en evig dröm
Kommer jag drömma i frid för gott

I en evig dröm
Kommer jag få vingar för gott

I en evig dröm
Kommer jag fram till evighetsängar och för gott

I en evig dröm
Kommer jag vandra i en fredligt dröm

I en evig dröm
Kommer jag vara en sann jag

I en evig dröm
Kommer jag vakna upp till den värste mardrömmen

Människan!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2016-07-29 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP