Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugonionde juli (vet av erfarenhet)

Om man kunde 

ta fridfullheten med sig, 

ta fram den vid behov 

och vila i den men 

jag vet av erfarenhet; 

det går inte.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-29 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP