Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågar honom; får jag komma förbi?

Får jag komma förbi?
När jag frågar katten, denna fråga, som tillhör honom, katten Putte.
(Förutom, andra möjliga situationer, såsom, när man dinerar)
När jag frågar Honom , detta, kommer jag att tänka på en annan situation, som annars om möjligt få finnas. Kanske, har man hört frågan, när man var yngre bland vänner, kanske var man Den, som frågade det mest?
Jag tänker på, hur jag frågar detta.
Frågar jag Putte detta, och inte hans ägare?
Vad blir svaret ifrån Putte-Katt?




Bunden vers av Mim
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-29 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim