Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ABC


bokstäverna runt om mig

tar mig till fånga

kräver med utropstecken

att jag ska bruka dem

mitt inre kvider

ångestdroppar i min panna

ni måste stå still

jag måste få ro

ni kan inte leka kurragömma nu

se så ställ er på led

låt mig fånga in

vinden blåser mjukt

solen värmer gott

inspirationen smyger sig på

så nu är jag redo

tillsammans ska vi skapa

en ny  värld

sätta ord på känslor

färga verkligheten

så den blommar 

ända in i januari






Fri vers av Poesia VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-22 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP