Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L&R med väst på "häst"

 

Mr MC, herrn med väst. Han står över lagen, tror att han är bäst. De lever i sina slutna världar, där lagen har sin egen gång. Den som vågar tala emot, hen kommer att få känna på en rejäl omgång. Dessa män i skinnställ och rullandes på två hjul. Låt ej dessa bli dina vänner, de kommer bara att ge dig strul. Fega krakar till män som bröstar upp sig. Tro aldrig att jag kommer att lyssna på dig! Fuck off, håll avstånd med rejäl bit. Vill inte ha med er att göra, hos mig ni inte gör nån hit. Ta ni ert skägg och låt mig blott numera se er ryggtavla. Stick iväg från mig, fan knulla en brud eller gå hem till din kvinna och en ungjävel avla. Ni är män av lågt kast, betyder ingenting. Era västar och L&R is nothing, och jag med er inte vill ha med att göra vill! Fan, dra åt helvete mer er klubb, stick och brinn. Lyssna på mig noga - keep distance och försvinn! Ni tror ni är män som kvinnor vill ha. Låt mig skratta: hahahahaha. Er värld och policy som räknad vänskap. Hmmm, ni har inte intellektet nog för att med mig göra en nära bekantskap. Jag vill inte, kommer aldrig mer att besöka er klubblokal. Upptäckten av er låga kvinnosyn, får mig att nu hålla ett kritiskt tal. 

 

Bild: Nätet, upphovsman okänd. 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-29 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale