Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bibliskt skämt


Badproblem

 

¤

¤¤

¤¤¤¤¤

 

B A D P R O B L E M

 

Hörru

Moses,

Ska´ru  med och bada?

 

Nae, jag kan inte, 

vattnet bara delar på sig.

 

¤¤¤¤¤
¤¤
¤

 

 

 

2016-07-29




Fri vers av rondell
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-29 22:57



Bookmark and Share


  Peter G VIP
HeHe! Där satt den!:)
hm, funka de för Moses att duscha tro? ;)
2016-08-08

    ej medlem längre
Tusen tack fick mig ett skratt ;) Riktigt bra!
2016-08-01

  ResenärGenomLivet VIP
Kul med lite humor...:-))
2016-07-30

  Öknens Ros VIP
Haha...den var bra :)
2016-07-30

    ej medlem längre
:)
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell