Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettionde juli (sitta och vänta på dig)

När jag är död, då 

kan man finna mig på verandan 

till stugan vid viken; där 

 

ska jag sitta och vänta på dig. 

Men hur ska du kunna hitta mig, 

du som aldrig varit här?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2016-07-30 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP