Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt suddigt...

Allt är suddigt.
Förutom ögonblicken.
När du bryter igenom.
En enda insikt. Så klar.
Då jag älskar. Allt ditt.
I ett ögonblick.




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-30 22:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kompletterande, snyggt
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP