Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLIKTEN FRAMFÖR ALLT - tanka

Plikt stampar med fot

fråga inte, bara gör

glöm störningsmoment

viljan tagen i förvar

vill göra gott i frihet




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-08-01 16:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...bra...
2016-08-06

  M.Eta
Det heter ju plikten framför allt, men man kan ju vända på det och säga allt för plikten så länge man förmår. Bra tankatext!
2016-08-02

  Fem hjärtan VIP
Mycket bra om plikt och egen vilja!
2016-08-02

    ej medlem längre
En bra text med ett skönt bett i!
2016-08-01

    ej medlem längre
En tanka som säger väldigt mycket mellan raderna.
2016-08-01

  Marita Ohlquist VIP
Det känns bättre att göra gott i frihet än att göra det av tvång!
Bra Tanka.
2016-08-01

  Blomma-Stjärna VIP
instämmer;
vill det goda i frihet
inte plikt under pisk och stamp
-inte en ondeskefull, maktgalen sång
som håller andra med tvång!
2016-08-01

  Larz Gustafsson VIP
Dikten framför allt...?
2016-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP