Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återger, som en viktig påminnelse om barnens hopp om framtiden.


Future children

 

Tomorrow's children will not make war.
Peace and freedom is their tone.




Övriga genrer av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-31 20:32



Bookmark and Share


  Vågparet
Glädje o hopp för barnens framtid
2016-10-14

  Annie b'larsson VIP
Eftersom Människan blir lite klokare för varje hundra år ungefär (påstår Mensa) - vore det inte otänkbart. Hur det än ser ut just nu, måste man tro på mänskligheten.
2016-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Du målar en underbar, efterlängtad framtidsbild med dina ord!
Teckningen förstärker texten.
2016-08-05

  Blomma-Stjärna VIP
hoppfull text med en bild som är direkt och underbart glädjande -
barnen bär framtidens lust till fortsatt liv!
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP