Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen,

så var den dagen där 
då skinnet ystade
blodet tappade sitt flöde

– Mamma, är du lika stark som en dinosaurie,
frågade den lille med tillit i sina ögon.

Och himlen var röd när bomberna föll.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-24 13:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2017-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om ett litet barn i behov av trygghet!
2017-04-29

  Anya VIP
Tycker om din berättarröst. Jaa tänk en mamma kan vara lika stor som en jättedinosaurie... Mycket bra fångat. Gillar vändningen i sista raden också.
2017-04-24

  smultronbergen VIP
Två bilder. Bra.
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP