Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad Påsk!


Blåkullan

 

 Kvasten är redo till nattens färd
jag är klädd med smycken och flärd.

Snart skall jag dansa i månens sken
uppe på bergets lena sten.

Där skall jag elda med gammal ved
och be för jorden om evig fred.




Bunden vers (Rim) av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-29 10:34



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
vad har hänt? varför skriver du inte mera för? hoppas du mår bra!
2019-08-06

  i af apa
Glad påsk! Må du bli bönhörd på den lena sten!
2018-03-31

  Blomma-Stjärna VIP
yeah!

starkt och vackert!

Glad Påsk!
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP