Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

 

En gång existerade jag inte i kött och blod 
överraskande
befann jag mig inom en kvinna vars hjärtslag jag delade

denna främling, vars omsorg såg till
att jag från ingenting blev en varelse
hemma, på denna underbara planet så skön

– Min älskade, det finns ingen död,
var inte rädd,det finns bara liv,                  
sa hon innan hennes sista andetag.




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-05-18 18:06



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint skrivet om generationsskiften på vägen hit och vägen bort, och den personliga tanken om det hela. Kärleksfullt.
2017-07-04

  Anya VIP
Vackert om det existentiella. Slutet riktigt starkt.
2017-06-28

    Sefarge VIP
Det enkla
djupa.Det
sanna är!
:)
2017-05-30

  Lars Hedlin
Varm och fin!
2017-05-29

  smultronbergen VIP
Tycker om mycket
betydelsen för dig känns nära
2017-05-19

    ej medlem längre
Glad början sorgligt slut
Fastnar hos en
En sån där dikt man kommer minnas om tio år fortfarande
2017-05-18

  Blomma-Stjärna VIP
Mycket kärleksfull och full av insikt - tack att jag fått läsa!
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP