Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

 

Du gav mig intensiv smärta,
när du sårade mitt hjärta
Sluta upp med att jonglera
i mitt minne
Dock fixar jag det här,
för jag är en kvinna
med sisu, en finne
Åh nej, misstolka inte
att jag skulle vara olycklig kär
Nej, nej, det handlar om
något annat, bortom gränser,
en annan sfär
Jag kan nog inte förklara,
och kommer ej
Det är så djupt och oförståeligt,
goodbye and hej




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-01 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale