Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettioförsta juli (skål käraste)

Kanske tycker du 

att jag befinner mig 

lagom långt bort; 

 

skål käraste 

 

(tur du inte kan höra mig).




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2016-08-01 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP