Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto: Copyright : Soligajag_1


Helg i goda vänners lag.

Fredagen började med bakning,
njuter utav goa köpare som bjuder en viss summa
på nybakta kakor!

Skratt och skoj gjorde dagen hel.
Kvällen avnjöts med vänner som strålade ikapp ,
med både mys och härlig samvaro.

Goa delikatesser mättade magen plus en kall Öl.
Kan det bli bättre. .

Lördag med pajbak och cykeln full av diverse prylar,
pajer och massor av andra föremål försvann i ett "huj".

Huvudet full av olika intryck och glada miner,
cyklar hem glad och nöjd.
Somnar i soffan med ett belåtet leende.

Söndagen började i kaos,
huvudet ville inte alls va med.
Jag fick avboka och ta emot hjälpen idag.

Vilar så huvudet kommer i balans,
får mat och dryck nån annanstans.

Vilken fantastisk helg!
Skratta och sälj!!





Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-01 10:50



Bookmark and Share


  louisegirl
Jag blir så glad när jag läser din hoppfulla glada text...Tack!
2016-08-09

  ResenärGenomLivet VIP
Du berättar så härligt att man själv blir glad...
2016-08-06

  Valter Örn VIP
Lycka finns i glad gemenskap där alla bra mår medan man ger och man får
Att gommen samtidigt få något gott att njuta av förhöjer den glada känslan
2016-08-02

  Lindha W Gustavsson
Åter en målande beskrivning av dina dagar - ärligt och uppriktigt ordat i ett liv som går upp och ner som det gör för oss de flesta. Bravo igen!
2016-08-01
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP