Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis - Du har vunnit en traktor

 

Men sluta gråt och wajna
för att min skildring
ger dig igenkänningsfaktor
Men så grattis till dig
där en liten lampa tänds
Du har vunnit en traktor
Så DU blir arg på mig
för att jag beskriver ditt beteende
Ursäkta du lättkränkta
Tillåt mig ge dig ett leende
Och plötsligt är luften fylld av odör
Sanningen blinkar framför dig
och din vrede för insikten förgör
Bullshit-klockan larmar
och du får ont i dina tarmar
Ursäkta, är det mitt fel för hur du beter dig
varsågod och ta åt dig,
här får du en tankeställare av mig
Om du istället fokuserade
på dina brister och fel
Rannsakan och insikter kan ge en del
Men sluta gråt och wajna
för att min skildring
ger dig igenkänningsfaktor
Men så grattis till dig
där en liten lampa tänds
Du har vunnit en traktor

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-01 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale