Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollad

 

Hon var hans

ljuv o spröd

rörde sig graciöst

spred sina dofter

Behagade

 

Han var trolltagen

förlorad

bortom vett o sans

dyrkade han

hennes skönhet 

 

Hon var hans

och de älskade varann

i lust och i nöd

med kärlekens glöd

lyste deras ögon

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-01 14:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det som slår mig mest när jag läser texten är: Är det í grunden fråga om att nå resultat - en s t a r k avkomma?
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP