Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

att vara närmare närmare
tills ingenting längre syns
utmed längtorna
tornen och vågorna

det var en evighet sen du
tog mig med storm
och kilade nervtrådar i mina

trots röran av plasthållare, pappershögar och droppar
det var en evighet sedan du rådde mig
mellan tingen och det rörliga

och grep dig an min hud




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-06 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP