Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splitter

Jag kan inte
söka dessa spår

De tog stormen

Nu en varulvshed

Härjar fritt

Försvunnen den jag önskar där

Ej hållbar visst

Som jag
aldrig helt och hållen




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-06 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP