Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen mot maskinerna

Kampen med alla maskinerna

Businessmän i flygmaskinerna
Malmö Bromma istället för bostäderna
Alla värdarna renoverar fasaderna
För minskade rotavdragerna
Alla jädrans skattesmitarna
Som vi får pröjsa maskinerna
Vi som inte har räknenissarna
Som bedrar oss skattebetalarna
Vi som är kvaristanarna
Och utsätts för alla maskinerna
Flygmaskinerna renoverarna
Löjliga kantklipparna
Semesterfirande kupongklipparna
Avgasförgiftarna miljöbovarna
Vi som måste bli klasskämparna!




Fri vers av claes fredelius
Läst 199 gånger
Publicerad 2016-08-02 09:35



Bookmark and Share


  Kim VIP
Men en sak slipper Kvaristanarna! Det är de otäcka fästingarna… nyss hemkommen fr Sörmland m mina katter.

2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius