Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten har omarbetats från titeln 33 silverpengar till 13 st då den har missförståtts. Den handlar inte om Judas Iskariot.


13 silverpengar

 

13 silverpengar

det är ditt pris

Det ska skydda dig

bli en trygghet

Så att du är hans

 

Mannen med det långa håret

där styrkan bor

rider i strid

Han vaktar dig

och det du bär

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-02 10:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Judas Iskariot.
Och Margot Wallström.
Förrädare båda två.
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP