Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att andas under ytan


på ett ögonblick

någon tiondels sekund

var jag åter där

i barndomens misär

havet gungade

allting kantrade

vågor slog in

båten vattenfylldes

ändå satt jag helt torrskodd

medan jag drunknade







Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-02 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP