Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manliga tårar

Jag blev kåt när jag fick min dödsdom
Ytterligheter har aldrig skrämt mig
Och jag höll med domarens varje ord
Att jag gjort mig skyldig
Till värsta möjliga sortens
Hyckleri.
Men vem lever som man lär?
Innan giftinjektionen kommer
Njuter jag av industrirock
Och hör ditt snyftande
Jag smög upp bakom dig
Slickade i mig dina tårar
Scott Tenorman-style
Din fru skilde sig från dig
Snart vet du varför
Könsförrädare som jag är
Älskade jag att du fick det du förtjänade
Du som sa att ”brudar inte kan vara vän”
Du som snyftade ”inte alla män”.




Fri vers (Fri form) av Robin V
Läst 425 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-08-02 20:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du som sa att ”brudar inte kan vara vän”
Du som snyftade ”inte alla män”.


Wow vilken märklig och jäkligt bra text! Redan från "jag blev kåt när jag fick min dödsdom" till sista mening var jag fast.
2016-09-15

  Karina"Kia"
Lite tecknat över detta!
2016-09-05

  KYREUS of Sweden
right on
2016-08-07

    Mim
Mystisk dikt. Men väldigt fint klingande.
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V