Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra augusti (famlar runt i svärtan)

Det går mot mörkare tider 

men någonstans 

måste det finnas ljus.

 

Var ska jag finna det; vet inte 

var jag ska söka, 

famlar runt, runt 

i smärtan i svärtan. 

 

Kan inte finna ljuset; kan du?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2016-08-02 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP