Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frutti di mare


Ur havets botten -
den stora fruktkorgen
tog jag några frukter
med skalet på
och la i kastrullen

känner den berusande doften av havet
och musslornas sötma än

afrodisiaka och elixir




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-03 15:20



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag tänker på mer än mat när jag läser detta ;)
2016-08-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart gott!
2016-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP